Krovstvo

Krovsko-kleparska dela

Pooblaščeni izvajalec

Smo pooblaščeni za pokrivanje s kritino proizvajalcev Tondach, Bramac, Esal, Creaton, Bogener pokrivamo pa tudi z bitumensko kritino Tegolo ter različno pločevinasto kritino. Pri izdelavi strehe ni pomemben samo všečen videz strehe, pač pa tudi toplotna izoliranost, saj ta veliko pripomore k zmanjšanju stroškov za ogrevanje prostorov. S tem pa tudi prispevamo k ohranjanju našega okolja.

Tondach, Bramac, Esal, Creaton, Bogener

Streha je pokrita v skladu z navodilih proizvajalca kritine, s tem pa se pridobi tudi garancija za posamezno kritino, npr. Tondach 33 let, Bramac 30 let… Na izvedena dela, pa kot izvajalci priznamo 10 letno garancijo. Pri tem pa je potrebno omeniti, da moramo za dolgo življenjsko dobo strehe, opraviti tudi vzdrževalna dela.

Leseni objekt po meri izdelamo na CNC stroju
Varčna, zračna in
cenovno ugodna rešitev
Zadovoljni kupci so najboljša referenca

Izolacija podstrešja za podstrešna stanovanja

Polagamo oziroma izolativno obdelamo tudi podstrešje, predvsem je izrednega pomena tam, kjer imamo podstrešna stanovanja.

Vgradnja strešnih oken, notranjih in zunanjih senčil

Za lepši pogled v svet, predvsem pa za veliko svetlobe, poskrbimo z vgradnjo strešnih oken, notranjih in zunanjih senčil proizvajalcev Roto in Velux. Po želji pa vam vgradimo tudi strešne sončne kolektorje.

Za vaša naročila in dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo
preko kontaktnega obrazca ali na telefonu 07 30 81 448.

krovstvo Tršinar