Tesarstvo

Tesarska dela

Lesena ostrešja, brunarice, kozolci, vrtne lope

Izdelujemo vse vrste lesenih ostrešij, skeletnih hiš, brunarice, kozolce, vrtne lope, ute, pergole, nadstreške…, iz različnega lesa; smreka, hrast, macesen pa tudi iz lepljenega lesa, ki je močnejši in seveda lepši na oko. Objekt najprej računalniško izrišemo nato ga izdelamo na CNC stroju. Tak način obdelave nam omogoča hitrejšo in natančnejšo sestavo na samem terenu brez dodatnih del (žaganje…) saj so vsi spoji, čepi, poševnine že strojno izdelani, les je finalno obdelan in kot tak pripravljen za montažo. Tak izdelek je veliko lepši in kakovostnejši.

Izgradnja skeletnih hiš

Nedavno smo začeli z skeletno izgradnjo lesenih hiš, ki so okolju in nam bolj prijazne, saj so izdelavne iz kvalitetnega lesa. Takšna hiša s pravilno nameščeno izolacijo je zelo varčna, zračna, prijaznejša in cenovno ugodnejša od zidane. Glede na to, da smo zelo gozdnata dežela in je lesa dovolj, bi bilo zelo smotrno uporabljati naravne in obnovljive materiale.

Leseni objekti po meri

Za »domače mojstre« pa lahko na CNC stroju skrojimo lesen objekt, zraven pa priložimo načrt za sestavljanje in z malo truda ga lahko postavite sami.

Leseni objekt po meri izdelamo na CNC stroju

Varčna, zračna in cenovno ugodna rešitev

Zadovoljni kupci so najboljša referenca

Za vaša naročila in dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo
preko kontaktnega obrazca ali na telefonu 07 30 81 448.

Tesarska dela v krovstvu Tršinar